KPE/Morel Memotrainers

Dient u op korte termijn een belangrijke toets of examen af te leggen? Wilt u zich hiervoor optimaal voorbereiden? De KPE/Morel Memotrainers zijn dan geweldig mooi oefenmateriaal. Zie bieden een groot aantal oefenvragen waarmee u op eigen tempo aan de slag kunt. U ontvangt een persoonlijke score van de voortgang en kennisopname, zodat u een goede indicatie heeft van uw niveau.

Maatwerk
De grote kracht van KPE/Morel Memotrainers is dat ze maatwerk bieden voor de gebruiker. U kunt zelf uw eigen oefentempo bepalen. Vragen over onderwerpen waarvan u het juiste antwoord heb gegeven komen minder frequent terug dan vragen die fout zijn beantwoord. Na beantwoording van iedere vraag ontvangt u een heldere onderbouwing van de totstandkoming van het juiste antwoord. De inhoud van de memotrainers wordt regelmatig aangepast aan veranderde wet- en regelgeving en nieuwe eind- en toetstermen. Een uniek oefenprogramma volledig op maat.

Hoe werkt het?
In de Catalogus kiest u het gewenste product; de module(s) waarmee u wilt oefenen. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een toegangscode waarmee u een persoonlijke account kunt aanmaken. Vervolgens ontvangt u per e-mail regelmatig een uitnodiging om een serie oefenvragen te maken. Hoeveel en hoe vaak u deze uitnodigingen wenst te ontvangen kunt u zelf instellen. Uiteraard is het ook mogelijk om op ieder gewenst moment in te loggen en direct aan de slag te gaan. Een licentie is 9 maanden geldig per product.

Vakgebieden
KPE/Morel biedt memotrainers aan op verschillende vakgebieden. U kunt ze bestellen via de Catalogus.

Financiële dienstverlening: PE-Plus
Bent u actief in de financiële dienstverlening? Dan moet u vóór 1 januari 2016 uw bestaande diploma’s ‘ingewisseld’ hebben voor nieuwe diploma’s. De examens wordt per beroepskwalificatie afgenomen vanuit een centrale databank. KPE/Morel bereidt u grondig voor op deze verplichte examens van het CDFD. Er zijn KPE/Morel Memotrainers voor de volgende modules:

- PE-Plus Basis
- PE-Plus Hypothecair Krediet, inclusief Vermogen en Basis
- PE-Plus Inkomen, inclusief Basis
- PE-Plus Pensioen, inclusief Vermogen en Basis
- PE-Plus Schadeverzekering Particulier, inclusief Basis
- PE-Plus Schadeverzekering Zakelijk, incl. Schadeverzekering Particulier en Basis
- PE-Plus Vermogen, inclusief Basis

Financiële dienstverlening: WFT / SEH
Heeft u ambities in de financiële dienstverlening? KPE/Morel bereidt u grondig voor op de landelijk erkende examens van WFTNIVO, hét examenbureau voor de vastgoedbranche. Er zijn KPE/Morel Memotrainers voor de volgende modules:

- Wft-Hypothecair Krediet / Erkend Hypotheekadviseur (SEH)
- Wft-Consumptief Krediet
- Wft-Basis Financiële Dienstverlening

Makelaardij / Vastgoed
Wilt u Register Makelaar Taxateur o.z. worden? KPE/Morel bereidt u grondig voor op de landelijk erkende examens van SVMNIVO, hét examenbureau voor de vastgoedbranche. Er zijn KPE/Morel Memotrainers voor de volgende modules:

- Vastgoedeconomie
- Financiën, Fiscaliteiten en Taxaties
- Juridische aspecten I
- Juridische aspecten II
- Bouwkunde Algemeen
- Bouwkunde – Herkenning van bouwmaterialen
- Makelaardijleer Wonen

Informatie
Voor meer informatie over de KPE/Morel Memotrainers kunt u contact op nemen met KPE/Morel.
Telefoon: 085-0160478 / E-mail: info@kpemorel.nl